Lekker fietsen op 5 november, Groene Vrijdag

Houd je van groen én van doen? Doe dan op 5 november mee aan de vierde editie van Groene Vrijdag en fiets, bijvoorbeeld, de Groene Vrijdag soep bij elkaar! Klik hier voor het filmpje waarin wethouder Jan Wijnia Groene Vrijdag en onze fietsroute aanprijst! 
 
Wanneer je op 5 november de fietsroute van Regio Eetbaar Nijmegen volgt en je hoort bij de eerste veertig deelnemers, dan ontvang je een tasje met groenten voor de Groene Vrijdagsoep. Alle producten komen vers van het land van de natuurvriendelijke landbouwprojecten langs de route. Zoals je weet heeft Herenboeren Nijmegen de fietsroute georganiseerd dus hoe leuk is het om juist op die dag te gaan fietsen!
 
Na het fietsen nog energie over? Dan kun je nog naar een vintage kledingbeurs, deelnemen aan een urban jungle excursie, meehelpen een bos bouwen of de handen uit de mouwen steken tijdens opschoon- en plantacties. Samen aan de slag! 

Op Groene Vrijdag steken inwoners van Nijmegen jaarlijks vrijwillig de handen uit de mouwen om hun stad mooier en duurzamer te maken. Met bijdragen van scholen, partners, vrijwilligers, gemeente én inwoners.

Kijk hier voor meer informatie en aanmelden.

(Voor de overige items, zie de nieuwsbrief voor oktober)

Deel dit bericht: