Herenboeren Nijmegen Nieuwsbrief 3 september

*|MC:SUBJECT|*

Het laatste nieuws over Herenboeren Nijmegen

Vers van de pers.

Je ontvangt deze Nieuwsbrief omdat je (met inmiddels bijna 500 anderen) op de hoogte gehouden wilt worden van de voortgang van onze Herenboerderij Nijmegen.

Deze nieuwsbrief:

 • Update intentieverklaring tekenen
 • Rondleidingen Loenen
 • Vrijwilligersklussen: communicatie

Intentieverklaring tekenen

Wat hebben we enorm veel positieve reacties ontvangen nu de intentieverklaringen kunnen worden getekend. Super! Het gaat zelfs zo hard dat beide tekendagen vol zitten. Degene die officieel zijn uitgenodigd hebben inmiddels een persoonlijke mail ontvangen met verdere instructies. Er bestaat altijd een kans dat deelnemers zich afmelden dus mocht je op de reservelijst willen staan, schroom dan niet om ons een mailtje te sturen.  

Naast de live evenementen zijn er verschillende geïnteresseerden geweest die de intentieverklaring al hebben opgestuurd. Nogmaals super leuk om te zien dat er nu al een trouwe achterban lijkt te ontstaan.  

Wij zullen aan het eind van de maand de balans opmaken. Tegen die tijd laten we jou weten op hoeveel intentieverklaringen we nu zitten en ook zullen we kijken of we vanwege het succes nieuwe data kunnen plannen om intentieverklaringen te tekenen.

Mocht je nog niet hebben getekend en ben je de link kwijt? Geen probleem, de intentieverklaring staat hier

Rondleidingen Herenboeren Loenen

Inmiddels is er ook contact geweest met onze collega herenboeren uit Loenen: "De Groote Modderkolk". Speciaal voor ons geven ze twee rondleidingen op hun Herenboerderij. Mocht je de sfeer willen proeven van een operationele Herenboerderij dan is dit een perfect moment. 
 • Datum: 19 september en 17 oktober
 • Tijd: 15.00 uur – 17.00 uur (1,5 tot 2 uur)
 • Aantal personen: maximaal 18 deelnemers
Programma
 • 15.00 uur Welkomstwoord door kartrekker uit Nijmegen 
 • 15.05 uur Praatje Herenboeren "De Groote Modderkolk”
 • 15.15 uur Start Rondleiding; 
  Ongeveer 2 km lang over ruig en hobbelig terrein. Zorg dus voor goed schoeisel. 
 • 16.30-17.00 uur Afsluiting
Aanmelden
Je kunt je aanmelden door een mail te sturen naar nijmegen@herenboeren.nl o.v.m. van de datum en het aantal personen. Er zijn slechts 18 plekken beschikbaar dus wees er snel bij en probeer zoveel mogelijk alleen te komen. Als er uiteindelijk plekken over zijn kun je altijd nog je partner of een vriend meenemen. Via de mail zullen we je vervolgens op de hoogte houden over de precieze locatie, hoe te parkeren en overige randzaken.

Benieuwd naar meer informatie over Herenboeren Loenen? Check hun website: https://grootemodderkolk.herenboeren.nl/

Vrijwilligersklussen: communicatie

We zijn al een geruime tijd druk bezig om de boerderij van de grond te krijgen. Zoals je misschien hebt gemerkt komt er de laatste tijd meer op de agenda te staan. Dat zorgt ook voor extra werkzaamheden bij de vrijwillige kartrekkers. Momenteel bestaat het communicatieteam uit twee enthousiastelingen. Omdat het werk toeneemt, zijn we inmiddels op zoek naar uitbreiding van het team.

Ben jij die aanpakker die een paar uur in de week (of maand) zijn handen uit de mouwen wil steken om Herenboeren op de kaart te zetten, leden te werven en geïnteresseerden te boeien en binden? Bekijk dan ons begeleidend schrijven voor meer informatie over de werkzaamheden en de bijhorende tijdsinvestering.

Facebook
Twitter
Website
Copyright © *|CURRENT_YEAR|* *|LIST:COMPANY|*, All rights reserved.
*|IFNOT:ARCHIVE_PAGE|* *|LIST:DESCRIPTION|*

Our mailing address is:
*|HTML:LIST_ADDRESS_HTML|* *|END:IF|*

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

*|IF:REWARDS|* *|HTML:REWARDS|* *|END:IF|*

Deel dit bericht: