Herenboeren Nijmegen officieel een coöperatie

Woensdag 20-5-2020 Afgelopen woensdag 20-5-2020 zijn onze voorzitter Marieke Cavé en onze penningmeester Rob Cozzi naar Boxtel vertrokken om de wettige papieren te ondertekenen. Daarmee is Herenboeren Nijmegen nu een officieel een coöperatie. Als onderdeel van Herenboeren zijn we nu in staat om concrete vervolgstappen te zetten.

We zijn weer een stap dichter bij het samen duurzaam voedsel produceren. Door het tekenen van de papieren kunnen we ook daadwerkelijk ‘de boer op’. Als officiële coöperatie hebben we nu Fase 1 afgerond en kunnen we door naar Fase 2: het werven van geïnteresseerden. Mocht je vrienden of familie hebben die geïnteresseerd zijn in het oprichten van een eigen boerderij in de omgeving Nijmegen? Schroom dan niet om ze aan te haken en deel onze website of social media kanalen.

Deel dit bericht: